Allemaal-speelgoed.nl
Speelgoed shoppen begint op Allemaal Speelgoed!
Allemaal-speelgoed.nl
Speelgoed zoeken op Allemaal Speelgoed

Allemaal-speelgoed.nl Speelgoedwinkels Zwanger en baby Speelgoed zoeken Blog en korting

Speelgoed zoeken

Verven op Allemaal Speelgoed

Wij hebben Verven gevonden tussen onze producten, bekijk hier alle 895 resultaten verdeeld over 36 pagina's. Dit is pagina 1. Via de button Meer Informatie krijgt u alle informatie over het betreffende product te zien. Bij deze informatie staat ook een overzicht van alle aanbieders en prijzen, zo kunt u simpel bij de goedkoopste aanbieder een bestelling plaatsen.

Advertentie

Onze aanrader

Resultaten 1 tot en met 25 (van de 895 resultaten)
Plakkaatverf Oranje 500 ml van Top1toys op Allemaal-Speelgoed.nl

Plakkaatverf Oranje 500 ml

Handige knijpfles met oranje plakkaatverf om de mooiste dingen mee te verven Met de mooie, oranje verf op waterbasis uit deze handige knijpfles kun jij ontzettend veel verven! De verf hecht op de meeste ondergronden en is gebruiksklaar. Je kunt de verf ook mengen met andere kleuren plakkaatverf, zodat je keuze hebt uit nog meer kle ..
Plakkaatverf Groen 500 ml van Top1toys op Allemaal-Speelgoed.nl

Plakkaatverf Groen 500 ml

Groene plakkaatverf in handige knijpfles om lekker te kunnen verven Met deze gebruiksklare groene plakkaatverf op waterbasis, die in een handige knijpfles zit, kun je weer van alles verven. De verf hecht goed op de meeste ondergronden en je kunt hem mengen met andere kleuren plakkaatverf als je wilt. Als de verf droog is heeft hij een m ..
Plakkaatverf Bruin 500 ml van Top1toys op Allemaal-Speelgoed.nl

Plakkaatverf Bruin 500 ml

Bruine plakkaatverf in handige knijpfles om lekker te verven Deze handige knijpfles bevat bruine plakkaatverf op waterbasis waarmee je weer lekker verder kan verven. De verf hecht op de meeste ondergronden en is gebruiksklaar. Je kunt de verf mengen met andere kleuren om keuze te hebben uit nog meer kleuren! Als de verf is opgedroogd he ..
Plakkaatverf Rood 500 ml van Top1toys op Allemaal-Speelgoed.nl

Plakkaatverf Rood 500 ml

Knijpfles met rode plakkaatverf om de mooiste dingen mee te schilderen Met de rode plakkaatverf uit deze handige knijpfles kun jij heel veel verven! Je kunt de verf direct gebruiken en hij hecht goed op de meeste ondergronden. Als je wilt, kun je de verf mengen met andere kleuren om nog meer kleuren te krijgen. Giet een beetje verf op e ..
Plakkaatverf Geel 500 ml van Top1toys op Allemaal-Speelgoed.nl

Plakkaatverf Geel 500 ml

Gele plakkaatverf in een handige knijpfles om alles te verven wat je wilt Deze gele plakkaatverf op waterbasis zit in een handige knijpfles. Hiermee kun jij heel veel verven! De verf is gebruiksklaar en hecht goed op de meeste ondergronden. Bovendien kun je de verf mengen met andere kleuren plakkaatverf, zodat je keuze he ..
Plakkaatverf Zwart 500 ml van Top1toys op Allemaal-Speelgoed.nl

Plakkaatverf Zwart 500 ml

Handige knijpfles met zwarte plakkaatverf op waterbasis om urenlang mee te verven Met deze handige knijpfles vol zwarte plakkaatverf kun jij weer een hele tijd schilderen! De gebruiksklare verf hecht goed op de meeste ondergronden. Giet de verf in een bakje of op een palet, mix hem als je wilt met een andere kleur en je kunt er mee ..
Plakkaatverf Wit 500 ml van Top1toys op Allemaal-Speelgoed.nl

Plakkaatverf Wit 500 ml

Met deze witte plakkaatverf in knijpfles kun je de mooiste dingen verven Met deze witte plakkaatverf, die in een handige knijpfles zit, kun je weer urenlang verven! De verf, die gebruiksklaar is, hecht op de meeste ondergronden en je kunt de verf mengen met andere kleuren om met nog meer kleuren te kunnen verven. De plakkaatverf heeft e ..
XOXO Groeiend Kristal Regenboog van Top1toys op Allemaal-Speelgoed.nl

XOXO Groeiend Kristal Regenboog

Zie hoe je XOXO Kristal Regenboog gaat schitteren met de mooie kristallen   Laat je eigen XOXO Kristal Regenboog schitteren. Voeg met het kwastje de mooie kristallen toe aan de regenboog en zo verandert je beeldje in een kristallen regenboog! Wanneer je tevreden bent kan je met het kwastje en de kleurstof de regenboog verven in de m ..
XOXO Groeiend Kristal Unicorn van Top1toys op Allemaal-Speelgoed.nl

XOXO Groeiend Kristal Unicorn

Zie hoe je XOXO Kristal Zebracorn gaat schitteren met de mooie kristallen   Laat je eigen XOXO Kristal Zebracorn schitteren. Voeg met het kwastje de mooie kristallen toe aan de zebracorn en zo verandert je beeldje in een kristallen zebracorn! Wanneer je tevreden bent kan je met het kwastje en de kleurstof de zebracorn verven in de m ..
Penselenset SES 3 Stuks van Top1toys op Allemaal-Speelgoed.nl

Penselenset SES 3 Stuks

SES penselenset om de mooiste kunstwerken te verven Met deze penselenset van SES kun jij de mooiste kunstwerken verven! Deze drie goede penselen, die allemaal een verschillende dikte hebben, zijn daar zeer geschikt voor. Gebruik je inspiratie om met deze penselen en wat verf de mooiste dingen te schilderen! Penselenset SES 3 ..
Ses Kliederschort van Top1toys op Allemaal-Speelgoed.nl

Ses Kliederschort

Geen vieze kleren meer tijdens het knutselen met het kliederschort van SES Met dit kliederschort van SES kun je knutselen wat je wilt zonder vieze kleding te krijgen! Knutselen is erg leuk, maar het kan altijd gebeuren dat er geknoeid wordt tijdens het verven, kleuren of plakken. Met dit schort is dat geen probleem. Er kan niks doorlekk ..
Vingerverf SES 4 Kleuren 150ml van Top1toys op Allemaal-Speelgoed.nl

Vingerverf SES 4 Kleuren 150ml

Maak kleurrijke tekeningen met de vingerverf van SES Met de prachtige vingerverf van SES kun je de mooiste kunstwerken maken! De vingerverf van SES heeft een goede kwaliteit en kleurintensiteit en is bovendien goed uitwasbaar. De verf is goed smeerbaar, zodat ook jonge kinderen snel een mooi kunstwerkje kunnen maken. Je kunt de kleuren ..
Kleurboek Magic Color Met Water Unicorn van Top1toys op Allemaal-Speelgoed.nl

Kleurboek Magic Color Met Water Unicorn

Verven zonder verf Met dit magic color kleurboek maak je de mooiste schilderijtjes zonder verf! Het enige wat je nodig hebt is een kwast en water. Doop je kwast in het water en ga ermee over de tekening. Zo tover je de kleuren van de eenhoorns tevoorschijn! In het boekje staan 24 kleurplaten. Kleurboek magic color met water is geschikt ..
Totum Unicorn 2-In-1 Koffer van Top1toys op Allemaal-Speelgoed.nl

Totum Unicorn 2-In-1 Koffer

In deze leuke set vind je maar liefst 2 leuke unicorn activiteiten om te doen! Je kunt helemaal zelf een prachtige unicorn maken van gips, die je daarna kunt verven. En je kunt ook 3 mooie kaarten beplakken met mozaïeksteentjes. Zo heb je voor je het weet een paar prachtige kunstwerkjes!   Inhoud: Gips Mal Penseel Verf 3 kaar ..
Pastry Factory Totum van Top1toys op Allemaal-Speelgoed.nl

Pastry Factory Totum

Maak heerlijk uitziende lekkernijen met de Pastry Factory van Totum Met deze leuke set kan je zelf allemaal gebakjes maken… van gips! Meng het gips en giet de mal vol. Laat het gips dan drogen. Haal je creaties eruit als ze helemaal uitgehard zijn. Vervolgens kan je ze verven in de kleuren die jij leuk vindt en tot slot kan je je crea ..
Knutselschort 3-6 Jaar van Top1toys op Allemaal-Speelgoed.nl

Knutselschort 3-6 Jaar

Neem je spullen mee en houd je kleding schoon met dit mooie Knutselschort Met dit geweldige schort houd jij je kleding schoon! Trek hem aan en je kleren zullen schoon blijven tijdens het kleien, verven of bakken. Het doorzichtige schort bevat ook handige zakken, waarin je je spullen kan bewaren terwijl je bezig bent. Zo ben jij nooit je ..
Nassau Kwast Set 6 Stuks van Top1toys op Allemaal-Speelgoed.nl

Nassau Kwast Set 6 Stuks

Maak je schildercollectie compleet met Nassau Kwast Set 6 stuks Maak je schildercollectie compleet met de Kwasten set van Nassau. Verf een mooi schilderij voor papa of mama in de kleuren die jij leuk vindt! Het is ook leuk om je eigen inpakpapier te verven zodat je cadeautje er nog gezelliger uit ziet! Door het design van de kwasten en ..
Nassau Verf Set 18 Kleuren van Top1toys op Allemaal-Speelgoed.nl

Nassau Verf Set 18 Kleuren

In deze set zitten 18 kleuren acrylverf in hersluitbare tubes, waarmee je de mooiste schilderijen kunt verven. Elke tube bevat 36 ml verf.   Nassau Verf Set 18 Kleuren is geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar.  
Kwasten SES 2 Stuks van Top1toys op Allemaal-Speelgoed.nl

Kwasten SES 2 Stuks

Verven met de kwasten van SES Schilderen kun je natuurlijk niet zonder kwasten. En deze twee grote kwasten zijn ideaal voor de jonge kunstenaar! De kwast is extra robuust door de dikke, houten steel en ligt makkelijk in de hand. Laat je fantasie de vrije loop en schilder de mooiste dingen! De kwasten van SES zijn geschikt voor kunstena ..
Ses Gips Gieten Dieren van Top1toys op Allemaal-Speelgoed.nl

Ses Gips Gieten Dieren

Met SES gips gieten dieren maak je een complete dierentuin Met deze leuke set kun je maar liefst elf dieren van gips maken! Maak het gips aan met water, giet het in de mal en laat het drogen. Daarna kun je de dieren verven zoals je het wilt. Zo kun je een complete dierentuin maken! Het is superleuk om te doen en je zult er uren plezier ..
Waterverf 18 Kleuren Met Penseel van Top1toys op Allemaal-Speelgoed.nl

Waterverf 18 Kleuren Met Penseel

Verven met waterverf Schilder de mooiste dingen met deze waterverfset van achttien kleuren. Het is heel simpel: doop je kwast in een bakje water, beweeg hem over de kleur verf die je wilt gebruiken en daarna kun je schilderen. Met aquarelpapier (niet inbegrepen) kun je zelfs nóg mooier verven met deze verf! Waterverf met Penseel is ge ..
Schilderen Op Nummer Schattige Eenhoorns van Top1toys op Allemaal-Speelgoed.nl

Schilderen Op Nummer Schattige Eenhoorns

Schilder zelf een schattige eenhoorn met deze leuke Schilderen Op Nummer set van Ravensburger Deze eenhoorn zorgt echt voor sfeer! Met de mooi gekleurde manen en de vrolijk gekleurde achtergrond is dit schilderij een vrolijk geheel. En je kan het helemaal zelf schilderen! Zoek stap voor stap uit welke vakje welke kleur moet krijgen. Om ..
Schilderen Op Nummer Konijn Vlekkie van Top1toys op Allemaal-Speelgoed.nl

Schilderen Op Nummer Konijn Vlekkie

Kleur het konijn Vlekkie in met schilderen op nummer Met deze set schilderen op nummer van Ravensburger kan ook jij een prachtig schilderij maken! De buitenlijntjes van de te verven vakjes hebben een kleurtje, zodat je makkelijk kunt zien welk vakje welke kleur moet krijgen. Als je het goed hebt gedaan, zie je Vlekkie het konijn als je ..
Verven Met Water Voertuigen van Top1toys op Allemaal-Speelgoed.nl

Verven Met Water Voertuigen

Met deze set kunnen kinderen eindeloos verven zonder rommel! Wanneer de extra dikke pen met water gevuld is, kunnen kinderen die gebruiken om de 4 herbruikbare pagina’s in te kleuren. Wanneer er gekleurd wordt, krijgt de pagina op die plek ook op magische wijze een kleur! Zodra het droog wordt, verdwijnt de kleur. Dit boekje heeft het ..
Verven Met Water Dieren van Top1toys op Allemaal-Speelgoed.nl

Verven Met Water Dieren

Met deze set kunnen kinderen eindeloos verven zonder rommel! Wanneer de extra dikke pen met water gevuld is, kunnen kinderen die gebruiken om de 4 herbruikbare pagina’s in te kleuren. Wanneer er gekleurd wordt, krijgt de pagina op die plek ook op magische wijze een kleur! Zodra het droog wordt, verdwijnt de kleur. Dit boekje heeft het ..
Resultaten 1 tot en met 25 (van de 895 resultaten)