Allemaal-speelgoed.nl
Speelgoed shoppen begint op Allemaal Speelgoed!
Allemaal-speelgoed.nl
Speelgoed zoeken op Allemaal Speelgoed

Allemaal-speelgoed.nl Speelgoedwinkels Zwanger en baby Speelgoed zoeken Blog en korting

Speelgoed zoeken

Vormenpuzzel op Allemaal Speelgoed

Wij hebben Vormenpuzzel gevonden tussen onze producten, bekijk hier alle 388 resultaten verdeeld over 16 pagina's. Dit is pagina 1. Via de button Meer Informatie krijgt u alle informatie over het betreffende product te zien. Bij deze informatie staat ook een overzicht van alle aanbieders en prijzen, zo kunt u simpel bij de goedkoopste aanbieder een bestelling plaatsen.

Advertentie

Onze aanrader

Resultaten 1 tot en met 25 (van de 388 resultaten)
Goula vormenpuzzel Pauw junior hout 9 stukjes van Internet-toys op Allemaal-Speelgoed.nl

Goula vormenpuzzel Pauw junior hout 9 stukjes

Goula Pauw vormenpuzzel Deze vrolijke felgekleurde puzzel is de ideale uitdaging voor de jonge kinderen. Deze knoppuzzel is een leuke manier om je kinderen te helpen bij de ontwikkeling van hun persoonlijke inzicht, probleemoplossingsvermogen, vormherkenning en kleine motorische coördinatievaardigheden! Leuk en educatief! Specificati ..
Goula vormenpuzzel Beroepen hout junior 12 stukjes van Internet-toys op Allemaal-Speelgoed.nl

Goula vormenpuzzel Beroepen hout junior 12 stukjes

Goula Beroepen vormenpuzzel Deze vrolijke felgekleurde puzzel is de ideale uitdaging voor de jonge kinderen. De puzzel is een leuke manier om je kinderen te helpen bij de ontwikkeling van hun persoonlijke inzicht, probleemoplossingsvermogen, vormherkenning en kleine motorische coördinatievaardigheden! Leuk en educatief! Specificaties ..
Goula vormenpuzzel Logic Farm junior hout 9 stukjes van Internet-toys op Allemaal-Speelgoed.nl

Goula vormenpuzzel Logic Farm junior hout 9 stukjes

Goula vormpuzzel Een educatief spel voor je kind om zijn of haar ontwikkeling van de logische denkwijze en visuele waarnemingen te stimuleren! Het spel bestaat uit verschillende moeilijkheidsniveaus. Probeer de kaart aan te vullen met de naleving van de benoemde eisen die op de kaart staan. Specificaties: Kleur: multicolor Geslacht: ..
Lelin Toys vormenpuzzel Insecten junior hout 7 stukjes van Internet-toys op Allemaal-Speelgoed.nl

Lelin Toys vormenpuzzel Insecten junior hout 7 stukjes

Lelin Toys Insecten vormenpuzzel Ontdek de kleine insecten in de tuin met deze eenvoudige knoppuzzel. De afbeeldingen onder de puzzelstukken maken het eenvoudig en leuk. Deze puzzel stimuleert het herkennen van vormen, kleuren en de fijne motoriek. Specificaties: Kleur: multicolor Geslacht: junior Materiaal: hout Afmetingen: 30 x ..
Tooky Toy vormenpuzzel Zeedieren junior hout 9 stukjes van Internet-toys op Allemaal-Speelgoed.nl

Tooky Toy vormenpuzzel Zeedieren junior hout 9 stukjes

Tooky Toy Zeedieren vormenpuzzel Dit is niet alleen een vormenpuzzel, maar de puzzelstukjes zijn ook te gebruiken als stempels! Hoe cool is dat? Deze puzzel bevat negen stukjes in de vorm van zeedieren en blauwe inkt. Maak jouw kunstwerk compleet met deze leuke stempeltjes! De inkt is niet giftig. Specificaties: Kleur: multicolor Ges ..
Tooky Toy vormenpuzzel boerderijdieren 19,3 x 20 cm hout 5 delig van Internet-toys op Allemaal-Speelgoed.nl

Tooky Toy vormenpuzzel boerderijdieren 19,3 x 20 cm hout 5 delig

Tooky Toy vormenpuzzel boerderijdieren Beleef urenlang puzzelplezier met deze leuke houten vormenpuzzel. Leg de puzzelstukjes op de juiste plaats en bevorder de ontwikkeling van de fijne motoriek en het herkennen van vormen en kleuren. Specificaties: Kleur: multicolor Geslacht: junior Materiaal: hout Afmetingen: 19,3 x 20 x 1,8 cm ..
Engelhart vormenpuzzel Boerderij junior 40 x 30 cm hout 17 delig van Internet-toys op Allemaal-Speelgoed.nl

Engelhart vormenpuzzel Boerderij junior 40 x 30 cm hout 17 delig

Engelhart Boerderij vormenpuzzel Weet jij welke dieren er allemaal op de boerderij wonen? Met deze kleurrijke puzzel maak je kennis met verschillende boerderijdieren zoals een paard, een koe, een varken, een schaap en nog veel meer. Daarnaast vind je ook verschillende soorten schuren, een tractor en een boer. Deze puzzel is gemaakt van ..
Kid's Concept vormenpuzzel Neo junior hout 7 stukjes van Internet-toys op Allemaal-Speelgoed.nl

Kid's Concept vormenpuzzel Neo junior hout 7 stukjes

Kid's Concept Neo vormenpuzzel Een superleuke vormenpuzzel voor de allerkleinsten. Door de knoppen op de puzzelstukjes kunnen kleine handjes deze makkelijk vastpakken. Specificaties: Kleur: multicolor Geslacht: junior Materiaal: hout Afmetingen: 26 x 26 cm (L x B) Leeftijd: vanaf 1 jaar Inhoud: 1 Legbord 7 Puzzelstukjes
Studio 100 vormenpuzzel Bumba Boerderij junior hout 7 stukjes van Internet-toys op Allemaal-Speelgoed.nl

Studio 100 vormenpuzzel Bumba Boerderij junior hout 7 stukjes

Studio 100 Bumba Boerderij vormenpuzzel Urenlang puzzelplezier met deze leuke puzzel van Bumba! De puzzel bestaat uit zes puzzelstukken en vormt een mooi plaatje van Bumba op de boerderij. Door de knopjes zijn de puzzelstukjes makkelijk vast te pakken door kleine kinderhandjes. Specificaties: Kleur: multicolor Geslacht: junior Mate ..
Dal Negro vormenpuzzel junior hout zwart/naturel van Internet-toys op Allemaal-Speelgoed.nl

Dal Negro vormenpuzzel junior hout zwart/naturel

Dal Negro vormenpuzzel Maak de mooiste vormen met deze multifunctionele puzzel van Dal Negro. De plaatjes op de kaartjes maken het makkelijk om de leukste vormpjes te puzzelen. Specificaties: Geslacht: junior Materiaal: hout Kleur: zwart, naturel Aantal stukjes: 6 Leeftijd: vanaf 4 jaar Inhoud: 1 Legplank 6 Puzzelstukjes 2 Set ..
Scratch vormenpuzzel Robobuilder junior hout 4 stukjes van Internet-toys op Allemaal-Speelgoed.nl

Scratch vormenpuzzel Robobuilder junior hout 4 stukjes

Scratch Robobuilder vormenpuzzel Draai aan de schijf en verzamel zo alle puzzelstukjes voor jouw robot. Wie heeft als eerste zijn robot puzzel af?! Specificaties: Kleur: blauw Geslacht: junior Materiaal: hout Lengte: 21,7 cm Breedte: 19,3 cm Leeftijd: vanaf 3 jaar Aantal spelers: 2 tot 4 Aantal stukjes: 4 stukjes Inhoud: 4 ..
Studio 100 vormenpuzzel Bumba Boerderij hout junior 7 stukjes van Internet-toys op Allemaal-Speelgoed.nl

Studio 100 vormenpuzzel Bumba Boerderij hout junior 7 stukjes

Studio 100 Bumba Boerderij vormenpuzzel Bumba heeft jouw hulp nodig. Kan jij alle figuurtjes van de boerderij op de juiste plek plaatsen? Leg de puzzel en maak zo het Bumba plaatje compleet. De houten puzzel bevat zeven stukken en één legbord. Geschikt voor kinderen vanaf twee jaar. Specificaties: Kleur: multicolor Geslacht: junior ..
TOM vormenpuzzel Winter junior hout 5 stukjes van Internet-toys op Allemaal-Speelgoed.nl

TOM vormenpuzzel Winter junior hout 5 stukjes

TOM Winter vormenpuzzel Speel met deze superleuke winter vormenpuzzel. Niet alleen leuk maar ook goed voor de ontwikkeling van jouw kind. Vertel ze over de winter en zo leren ze er spelenderwijs van. Specificaties: Kleur: blauw Geslacht: junior Lengte: 30 cm Hoogte: 9 cm Materiaal: hout Leeftijd: vanaf 3 jaar Inhoud: 5 Puzzelst ..
TOM vormenpuzzel Beren junior hout bruin 5 stuks van Internet-toys op Allemaal-Speelgoed.nl

TOM vormenpuzzel Beren junior hout bruin 5 stuks

TOM Beren vormenpuzzel Speel en leer met deze superleuke vormenpuzzel. Leer over de dieren en het bos en speel natuurlijk zoveel als jij wilt! Specificaties: Kleur: bruin Geslacht: junior Lengte: 30 cm Hoogte: 9 cm Materiaal: hout Leeftijd: vanaf 3 jaar Inhoud: 5 Puzzelstukjes
byAstrup vormenpuzzel Boerderij junior hout 6 stukjes van Internet-toys op Allemaal-Speelgoed.nl

byAstrup vormenpuzzel Boerderij junior hout 6 stukjes

byAstrup Boerderij vormenpuzzel Paarden, varkens, koeien en schapen, ze leven allemaal op de boerderij! Een opvallende en eenvoudige houten legpuzzel, die de perfecte keus is om over de dieren te praten. Welke geluiden maken ze? Wat eten ze? Waar wonen ze, enzovoort? Een leuke manier om te leren. Specificaties: Kleur: blank Geslacht: ..
byAstrup vormenpuzzel Australië junior hout 6 stukjes van Internet-toys op Allemaal-Speelgoed.nl

byAstrup vormenpuzzel Australië junior hout 6 stukjes

byAstrup Australië vormenpuzzel Unieke dieren uit Australië! Een in het oog springende en eenvoudige houten legpuzzel, die de perfecte keus is om over de dieren te praten. Welke geluiden maken ze? Wat eten ze? Waar wonen ze, enzovoort? Een leuke manier om te leren. Specificaties: Kleur: blank Geslacht: unisex Materiaal: hout Afme ..
byAstrup vormenpuzzel Dinosaurussen junior hout 6 stukjes van Internet-toys op Allemaal-Speelgoed.nl

byAstrup vormenpuzzel Dinosaurussen junior hout 6 stukjes

byAstrup Dinosaurussen vormenpuzzel Een in het oog springende en eenvoudige houten legpuzzel, die de perfecte keus is om over de dieren te praten. Welke geluiden maken ze? Wat eten ze? Waar wonen ze, enzovoort? Een leuke manier om te leren. Specificaties: Kleur: blank Geslacht: unisex Materiaal: hout Afmetingen: 18,5 x 12,5 x 3 cm ..
Small Foot leerpuzzel geometrisch junior hout/karton 12 stukjes van Internet-toys op Allemaal-Speelgoed.nl

Small Foot leerpuzzel geometrisch junior hout/karton 12 stukjes

Small Foot geometrische leerpuzzel Met deze houten leer- en vormenpuzzel is het doel om 12 stukjes op de spelkaart te sorteren zodat de sjabloon compleet is. De speelstukken hebben inkepingen in de vorm van cirkels en rechthoeken die op de speelkaart passen. Deze moderne puzzel traint logisch en ruimtelijk denken, evenals herkenning van ..
Small Foot vormenpuzzel Dieren & Eten junior hout 20 stukjes van Internet-toys op Allemaal-Speelgoed.nl

Small Foot vormenpuzzel Dieren & Eten junior hout 20 stukjes

Small Foot Dieren & Eten vormenpuzzel Wie eet wat? Met deze houten leerpuzzel is het doel om alle dieren te matchen met hun voer. Met de unieke puzzelstukjes passen alleen de juiste combinaties van puzzelstukje en eten goed bij elkaar. Dit product is 3-in-1: Naast het gebruik als puzzel en sorteerspel, kan dit leerspel ook gebruikt word ..
Small Foot vormenpuzzel Letters & Cijfers junior hout 20 stukjes van Internet-toys op Allemaal-Speelgoed.nl

Small Foot vormenpuzzel Letters & Cijfers junior hout 20 stukjes

Small Foot Letters & Cijfers vormenpuzzel Bij dit leer- en vormenspel van hout is het de bedoeling om de veelkleurige, verschillend gevormde en geperforeerde houten stukken zo in het prikbord te steken dat ze letters of cijfers vormen. Kinderen kunnen de meegeleverde sjablonen gebruiken om zich te oriënteren of zelf creatief te zijn. ..
Small Foot vormenpuzzel Safari 21,5 x 30 cm hout 7 delig van Internet-toys op Allemaal-Speelgoed.nl

Small Foot vormenpuzzel Safari 21,5 x 30 cm hout 7 delig

Small Foot Safari vormenpuzzel Welkom op de safari! Met deze houten vormenpuzzel is het doel om de zeven savannedieren op de juiste plek te krijgen. Deze puzzel maakt indruk op zowel ouders als kinderen met zijn vrolijke safarimotieven in trendy kleuren. Specificiaties: Kleur: multicolor Geslacht: junior Materiaal: hout Afmetingen ..
Haba vormenpuzzel Muizenfeest junior hout 4 stukjes van Internet-toys op Allemaal-Speelgoed.nl

Haba vormenpuzzel Muizenfeest junior hout 4 stukjes

Haba Muizenfeest vormenpuzzel De leuke vormenpuzzel zorgt bij de kleinsten voor extra groot puzzelplezier. De liefdevol geïllustreerde puzzelafbeelding toont twee muizen die een verjaardagsfeestje houden. De 4 houten puzzelstukken zijn dankzij de grote, kleurrijke knoppen makkelijk te grijpen voor kleine kinderhandjes. Specificaties: ..
Haba vormenpuzzel Getallen junior hout 5 stukjes van Internet-toys op Allemaal-Speelgoed.nl

Haba vormenpuzzel Getallen junior hout 5 stukjes

Haba Getallen vormenpuzzel Een, twee, vier, vijf - wie weet welk getal ontbreekt? De kleurrijke cijfers vinden met wat behendigheid en oefening hun weg naar de juiste plaats op het puzzelbord. Het liefdevolle design motiveert de kleine cijferpuzzelaars en zorgt voor een extra dosis speelplezier. Specificaties: Geslacht: junior Kleur: ..
Haba vormenpuzzel Bouwvoertuigen junior hout 5 stukjes van Internet-toys op Allemaal-Speelgoed.nl

Haba vormenpuzzel Bouwvoertuigen junior hout 5 stukjes

Haba Bouwvoertuigen vormenpuzzel Let op, hier rijden echte zwaargewichten! Op de bouwplaats is het altijd druk. De kraan, de graafmachine en andere voertuigen zijn volop aan het werk. Maar wie is eigenlijk de reusachtigste van deze reuzen? Die vraag beantwoorden kleine bouwmeesters al puzzelend. Specificaties: Geslacht: junior Materi ..
Haba vormenpuzzel Dolle Trekkerrit junior hout 6 stukjes van Internet-toys op Allemaal-Speelgoed.nl

Haba vormenpuzzel Dolle Trekkerrit junior hout 6 stukjes

Haba Dolle Trekkerrit vormenpuzzel Broem, broem! Boer Ben heeft zijn trekker nog maar net gestart of varken Samu, poes Kelly en kip Helena springen er al vrolijk op voor een dolle rit! Maar voor ze echt kunnen vertrekken, moet elke passagier eerst zijn juiste plekje vinden. Specificaties: Kleur: multicolor Geslacht: junior Materiaa ..
Resultaten 1 tot en met 25 (van de 388 resultaten)